IZVJEŠTAJ O RADU ZA SIJEČANJ - SRPANJ 2015 GODIN

Udruga udomitelja i obiteljskih domova "NADA" Ivanec u cijelosti je izvršila svoj plan rada za 2015. godinu. Aktivnosti koje su se provodile od siječnja do srpnja 2015 godine
SIJEČANJ Članica udruge je dobitnica nagrade „Ponos Hrvatske“, a na svečanoj dodjeli su uz dobitnike prisustvovale i dvije predstavnice udruge Priprema projekta „Zebice-ptičeki se ženiju“ Priprema projekta „Budi odgovoran, budi ponosan“ Priprema projekta „Jagode i eko povrće“ Prikupljanje potpisa za inicijativu za profesionalizaciju udomiteljstva VELJAČA Kreativna radionica uoči Valentinova Organiziranje manifestacije „Zebice-ptičeki se ženiju“ Podjela donacija DM-a OŽUJAK Gostovanje u radijskoj emisiji Radia Megaton Kreativna radionica uoči Uskrsa Obilježavanje Dana sindrom Down Sastanak s predstavnicima LAG Lepoglava Sudjelovanje predstavnika udruge na sastanku u MSPM TRAVANJ Zapošljavanje djelatnika na eko vrtu udruge Priprema projekta za Valamar Izgradnja drvene kućice u sklopu eko vrta udruge Pečenje peciva za uskrsni sajam Sudjelovanje na uskrsnom sajmu te sudjelovanje u zabavnom programu za djecu Posjet i darivanje starijih i nemoćnih iz udomiteljskih obitelji uoči Uskrsa Priprema projekta za HEP Priprema projekta za OTP Sudjelovanje u „Zelenoj čistki“ Izrada novog statuta udruge Volontiranje u Caritasovom domu Predstavnica udruge sudjelovala je na predstavljanju natječaja „Naš doprinos zajednici“ Predstavnice udruge sudjelovale su na Microsoftovoj radionici SVIBANJ Priprema projekta za Zamah Radionica za djecu o zdravim prehrambenim navikama Sudjelovanje u akciji „Hrvatska volontira“ Obilježavanje međunarodnog dana obitelji vješanjem srca s porukama što za djecu iz udomiteljskih obitelji znači obitelj Organiziranje Dana otvorenih vrata Obilježavanje 10 godina rada udruge Otvorenje drvene kućice u sklopu eko vrta udruge Priprema projekta za natječaj „INA-ZELENI POJAS“ LIPANJ Odlazak udomiteljskih obitelji na ljetovanje u sklopu donacije Valamar riviere Kreiranje promotivnih letaka Članovi udruge sudjelovali su na edukaciji o pisanju projekata Sudjelovanje na Danima grada Ivanca Sudjelovanje u humanitarnoj manifestaciji „Ivanečki kotlić“ SRPANJ Članovi udruge sudjelovali su na edukaciji o prikupljaju sredstava za udruge Članovi udruge sudjelovali su na edukaciji o administrativnom poslovanju udruga Priprema projekta za MSPM Priprema projekta za Zakladu Adris
Galeriju slika pogledajte na linku, galerija.