U DRUGO ŠKOLSKO POLUGODIŠTE S NOVIM PRIBOROM

18.1.2021. započelo je drugo polugodište i već ozbiljno naši školarci griju svoje radne stolice, jedni u školi dok većina zoom-a od doma. Tako i mi u našoj radnoj sredini pratimo aktualno i nastojimo se najbolje prilagoditi mjerama, školskom programu i funkcioniranju te potrebama naše djece. Nadamo se da nas ovi zahtjevni počeci čeliče za uspješnije stjecanje znanja i vještina i sigurniji hod životnim putevima. Tome uvelike doprinose naši požrtvovni učitelji i asistenti za pomoć u učenju. Naše aktivnosti pomoći u učenju i stjecanja novih vještina i znanja financijski podupire Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike; Varaždinska županija; Grad Lepoglava i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga drustva.

140229621 3715057191947903 1418812860267056096 n

Prilikom početka novog polugodišta našim školarcima podijeljen je i školski pribor kojeg je financirao i svojom donacijom sve razveselio Savez nezaposlenih Hrvatske. Pribor su dobila sva udomljena djeca Udruge i djeca iz lokalne zajednice kojima Udruga pruža podršku, bilo kroz akcije darivanja za vrijeme blagdana bilo kroz zabavne radionice s početkom novog polugodišta.

144060393 234083264875532 5823509537140121476 n

139994645 169263627887603 7149831010469628960 n140295113 1016600022169456 500289637809282595 n