srca

Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga 2023.-2025.

Udruga udomiteja Nada Ivanec je potpisala novi trogodišnji Ugovor za nastaak programa "Udomiteljstvo potaknimo, djecu - djecu osnažimo fazaII"

Prilika je to da nastavimo sa održavanjem kvalitetnih, prilagođenih i edukativnih aktivnosti i mlade za djecu iz udomiteljskeih obitelji, djece u socijalnom riziku te djece iz jedno roditeljskih obitelji. 

Kroz navedeni program želimo ostvariti povećanju vidljivosti Udruge, a time i promoviranju udomiteljstva kao najpoželjnijeg oblika alternativne skrbi. 

Financijska podrška za ovaj program osiguralo je Ministarstvo rada, mirovinskog sustava obitelji i socijalne politike.

 

OSNAŽENI RODITELJI - SRETNO DIJETE (2022.-2023.)

sred drž ured

 

Jednogodišnji program "Osnaženi roditelji - sretno dijete" financira Središnji ured za demografiju i mlade. Nositeljica programa je Udruga udomitelja "Nada" Ivanec, a partner u programu je Centar za socijalnu skrb Ivanec.

Provedba programa započinje potpisivanjem Ugovora, donosno s početkom mjeseca kolovoza 2022. godine, a predviđeno vrijeme trajanje programa je godinu dana.

 

OSNAŽENA OBITELJ - SRETNO DIJETE - FAZA II (2020.-2023.)

Mdomsp

Program "Osnažena obitelj-sretno dijete - faza II" nastavak je uspješno provedene prve faze istoimenog programa. Provedba programa započela je 1. lipnja 2020. godine, a njegovo predviđeno trajanje su tri godine. Financiran je od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Partneri na programu su Centar za socijalnu skrb Ivanec i Osnovna škola “Ivan Kukuljević Sakcinski” Ivanec.  

UDOMITELJSTVO POTAKNIMO, DJECU OSNAŽIMO (2020.-2023.)

Program "Udomiteljstvo potaknimo, djecu osnažimo" financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politku. Nositeljica programa je Udruga udomitelja "Nada" Ivanec, a partner u programu je Centar za socijalnu skrb Ivanec. Planirana provedba programa je od 1. lipnja 2020., a njegovo predviđeno trajanje su 3 godine. 

Projekt_logo4

INSTITUCIONALNA PODRŠKA NACIONALNE ZAKLADE ZA RAZVOJ CIVILNOG DRUŠTVA (2020.-2022.)

LogoUdruga udomitelja "Nada" Ivanec korisnica je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Udruga je u ponedjeljak, 20. siječnja 2020. godine, u hotelu Dubrovnik u Zagrebu s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva potpisala Ugovor o financiranju vrijedan 203.825,00 kuna. Odobrenim financijskim sredstvima sufinancira se institucionalna podrška Udruzi odobrena kroz Javni poziv „Institucionalna podrška udrugama koje u prethodnim razdobljima nisu koristile navedeni oblik podrške za 2019.“ Upriličenom svečanom potpisivanju Ugovora ispred udruge Nada prisustvovala je predsjednica Mladenka Ravenski, a ugovore je svim korisnicima uručila upraviteljica Zaklade Cvjetana Plavša-Matić.

OSNAŽENA OBITELJ - SRETNO DIJETE (2017.-2020.)

Program “Osnažena obitelj – sretno dijete” provodio se od 1. lipnja 2017. do 31. svibnja 2020. godine. Financiralo ga je Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Partneri na programu bili su Centar za socijalnu skrb Ivanec i Osnovna škola “Ivan Kukuljević Sakcinski” Ivanec. 

OsnaženaOb