Udruga baner

srce

OSNAŽENA OBITELJ - SRETNO DIJETE - FAZA II (2020.-...)

Mdomsp

Program "Osnažena obitelj-sretno dijete - faza II" nastavak je uspješno provedene prve faze istoimenog programa. Provedba programa započela je 1. lipnja 2020. godine, a njegovo predviđeno trajanje su tri godine. Financiran je od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Partneri na programu su Centar za socijalnu skrb Ivanec i Osnovna škola “Ivan Kukuljević Sakcinski” Ivanec.

UDOMITELJSTVO POTAKNIMO, DJECU OSNAŽIMO (2020-...)

Program "Udomiteljstvo potaknimo, djecu osnažimo" financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politku. Nositeljica programa je Udruga udomitelja "Nada" Ivanec, a partner u programu je Centar za socijalnu skrb Ivanec. Planirana provedba programa je od 1. lipnja 2020., a njegovo predviđeno trajanje su 3 godine.

Projekt_logo4

INSTITUCIONALNA PODRŠKA NACIONALNE ZAKLADE ZA RAZVOJ CIVILNOG DRUŠTVA (2020- ...)

LogoUdruga udomitelja "Nada" Ivanec korisnica je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Udruga je u ponedjeljak, 20. siječnja 2020. godine, u hotelu Dubrovnik u Zagrebu s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva potpisala Ugovor o financiranju vrijedan 203.825,00 kuna. Odobrenim financijskim sredstvima sufinancira se institucionalna podrška Udruzi odobrena kroz Javni poziv „Institucionalna podrška udrugama koje u prethodnim razdobljima nisu koristile navedeni oblik podrške za 2019.“ Upriličenom svečanom potpisivanju Ugovora ispred udruge Nada prisustvovala je predsjednica Mladenka Ravenski, a ugovore je svim korisnicima uručila upraviteljica Zaklade Cvjetana Plavša-Matić.

OSNAŽENA OBITELJ - SRETNO DIJETE (2017.-2020.)

Program “Osnažena obitelj – sretno dijete” provodio se od 1. lipnja 2017. do 31. svibnja 2020. godine. Financiralo ga je Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Partneri na programu bili su Centar za socijalnu skrb Ivanec i Osnovna škola “Ivan Kukuljević Sakcinski” Ivanec.

OsnaženaOb