Udruga baner

srce

NAŠ KREATIVAN RAD ZA PROMOTIVAN DAR

Klenovnik grb     Projekt "Naš kreativan rad za promotivan dar" financiran je od strane Općine Klenovnik na temelju odluke Javnog natječaja

za financiranje programa i projekata udruga od interesa za Općinu Klenovnik u 2021. godini. Predviđeno vrijeme trajanja

je kroz čitavnu navedenu godinu kroz dječje radionice i promotivan rad.

POUČI ME DA UČIM SE I NAUČIM SVE (2021.)

Varaždinska županija grb   Jednogodišnji projekt "Pouči me da učim se i naučim sve - podrška nastavku programa pomoći u učenju" financiran
   je od strane Varaždinske županije u kategoriji razvoja socijalnih usluga, socijalnog poduzetništva i humanitarnih djelatnosti.

Navedeno je iznimno važno za nastavak i stabilizaciju rada Udruge tokom 2021. godine budući da se radi o društveno
   korisnom radu za cijelu zajednicu, a posebno za njezinu najosjetljiviju skupinu – djecu. Projekt doprinosi poboljšanju i
                         unapređenju kvalitete života djece i mladih, i to onih iz osjetljivih skupina i dislociranih područja.

UZ TVOJU POMOĆ MOGU VIŠE (2021.)

downloadPolugodišnji projekt "Uz tvoju pomoć mogu više" financiran je od strane Grada Ivanca u kategoriji za podršku institucionalnom, organizacijskom i programskom razvoju Udruge.

Njegova svrha ogleda se u osiguranju održavanja aktivnosti pomoći u učenju za udomljenu djecu i djecu iz obitelji u socijalnom riziku s poteškoćama u učenju i psiho-socijalnom razvoju tijekom 2021. godine.

ZEBICE - PTIČEKI SE ŽENIJU (2021.)

download

12. veljače 2021., osmu godinu zaredom pod pokroviteljstvom Grada Ivanca Udruga udomitelja “Nada” Ivanec organizirala je manifestaciju “Zebice – ptičeki se ženiju” povodom Valentinova. Uz partnera na projektu, Dječji vrtić "Ivančice" Ivanec, manifestacijom su bila obuhvaćena i djeca dječjeg vrtića "Bambi" Ivanec te "Svijet mašte" u Ivanečkom Vrhovcu. Ove godine manifestacijom su samo obuhvaćena djeca iz vrtića, ali ne i obitelji, djeca i mladi šire lokalne zajednica zbog covid-19 situacije a u skladu s epidemiološkim mjerama.

UČIMO ODRŽIVO, STVARAMO PRIRODNO (2020.)

"Učimo održivo, stvaramo prinatjecaj donacije 2020rodno" jednkratni je projekt iz kategorije okoliša odobren i financijski podržan od strane Hrvatske elektroprivrede čija je provedba započela krajem srpnja 2020. godine.

Opći cilj ovog projekta jest povećati svijest stanovnika Grada Ivanca i okolice, djece i odraslih osoba, o važnosti očuvanja okoliša i korištenja obnovljivih izvora energije.

PRAKTIČNE VJEŠTINE ZA LAKŠE ODRASTANJE (2020.)

MdomspJednogodišnji projekt "Praktične vještine za lakše odrastanje" financiran je od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Obuhvaća aktivnosti usmjerene na usvajanje praktičnih i korisnih vještina koje su prijeko potrebne djeci i mladima, a posebice onima koji će po svojoj punoljetnosti napustiti udomiteljske obitelji i krenuti u samostalni život.

AKTIVNI MLADI ZA AKTIVNO DRUŠTVO (2020.)

"Aktivni Mladi za Aktivno Društvo" je projekt razmjene u okviru Erasmus+ programa. Nositeljica projekta je Udruga udomitelja "Nada" Ivanec, a partneri u projektu su Crveni Krst Sombor iz Srbije i Udruženje "Srce na dlanu" iz Bosne i Hercegovine. Planirana provedba projekta je mjesec kolovoz 2020. godine.

Erasmus2

ZEBICE – PTIČEKI SE ŽENIJU (2020.)

Dana 8. veljače, sedmu godinu zaredom pod pokroviteljstvom Grada Ivanca Udruga udomitelja “Nada” Ivanec organizirala je manifestaciju “Zebice – ptičeki se ženiju” povodom Valentinova. Ove godine organizaciji manifestacije pridružili su se Dječji vrtić Ivančice Ivanec, na čijem se prostoru odvijala manifestacija i Dječji vrtić Bambi Ivanec.

ZEBICE0

SUDJELOVANJE U PROJEKTU "PROMICANJE EUROPSKOG NAČINA ŽIVOTA, IZGRADNJA SOLIDARNOSTI I INTERKULTURALNOG DIJALOGA (PRO EU)" (2020.)

Cilj projekta "Promicanje europskog načina života, izgradnja solidarnosti i interkulturnog dijaloga (PRO EU)" je povećati sudjelovanje građana u lokalnim i europskim inicijativama koje promiču društveno djelovanje, volontiranje i interkulturnu suradnju na razini EU. Nositelj projekta je Ljudska univerza Ormož iz Slovenije, a partnerske države su Poljska, Hrvatska, Srbija i Rumunjska. Projekt je sufinanciran iz programa Europske unije Europa za građane. Glavne aktivnosti projekta odvijale su se od 17. do 19. siječnja 2020. godine u Ormožu.

PROEU1