srca

𝐇𝐕𝐀𝐋𝐀 𝐍𝐀 𝐏𝐎𝐌𝐎Ć𝐈 𝐃𝐀 𝟏𝟎. 𝐙𝐄𝐁𝐈𝐂𝐄 𝐁𝐔𝐃𝐔 𝐍𝐀𝐉𝐕𝐄𝐒𝐄𝐋𝐈𝐉𝐄 𝐃𝐎𝐒𝐀𝐃

Veliko HVALA svima koji su odlučili pomoći nam oko organizacije manifestacije "Zebice - ptičeki se ženiju" svojom podrškom, sudjelovanjem, proizvodima i uslugama, novčanim uplatama, donacijama nagrada za tombolu te vrijednim volonterskim radom.
Samo da podsjetimo: Ptičeki se budu ženili 12. veljače u ivanečkom gradskom parku, a veselje počinje u 15 sati. I svi ste pozvani!

𝐙𝐄𝐁𝐈𝐂𝐄 - 𝐏𝐓𝐈Č𝐄𝐊𝐈 𝐒𝐄 Ž𝐄𝐍𝐈𝐉𝐔 ❣️💘🐦

ZEBICE0   𝟏𝟎. 𝐠𝐨𝐝𝐢𝐧𝐚 za redom, to nije mala stvar!

Naša manifestacija "Zebice-ptičeki se ženiju" ponovno se vraća u ivanečki gradski park,

𝟏𝟐. 𝐯𝐞𝐥𝐣𝐚č𝐞 s početkom u 𝟏𝟓:𝟎𝟎 𝐬𝐚𝐭𝐢.

🤸‍♀️ Veselimo se što će program svojim angažmanom i izvedbama obogatiti Dječji vrtić

Ivančice Ivanec, Dječji vrtić Bambi Ivanec i Svijet mašte, obrt za dnevnu skrb o djeci,

rođendaonica i igraonica iz Ivanečkog vrhovca

🎨 te svojim radovima učenici OŠ Ivana Kukuljevića Sakcinskog, Ivanec.

𝐙𝐄𝐁𝐈𝐂𝐄 - 𝐏𝐓𝐈Č𝐄𝐊𝐈 𝐒𝐄 Ž𝐄𝐍𝐈𝐉𝐔 🐦❤️

S velikim veseljem objavljujemo svima da će se naša tradicionalna, 11. po redu manifestacija, "Zebice - ptičeki se ženiju" 🐦održati 12. veljače. Druženje 🎼 👩‍🎤🕺 počinje u 15 sati i to u gradskom parku 🎡, kamo su se Zebice 🐦 vratile nakon dvije godine!!!

Plakat ptičeki zebice 2

UZ DRUŽENJE I IGRU TU SMO JEDNI ZA DRUGE 🤹‍♀️👫🤝

Svoje zimske praznike ispunili smo jednostavnim druženjima i zabavljanjem uz društvene igre.

PREDAVANJE U SREDNJOJ ŠKOLI IVANEC👩‍🏫

Na inicijativu nastavnice SŠ Ivanec gđe. Petre Svetec Posavec i u želji da svojim učenicima doprinese kvalitetnom načinu učenja, razmišljanja i proširivanju znanja, imali smo priliku održati predavanje o udomiteljstvu i upoznati učenike 3.G1 razreda s određenim aspektima rada Udruge. Ugodno smo ostali iznaneđi njihovom pronicljivosti, zainteresiranošću i suradljivosti. Veselimo se i nadamo daljnoj suradnji kroz razne aktivnosti! 💁‍♂️🙋‍♀️

323997511 1161557154500772 7792178659977749754 n

𝐃𝐑𝐔𝐆𝐎 Š𝐊𝐎𝐋𝐒𝐊𝐎 𝐏𝐎𝐋𝐔𝐆𝐎𝐃𝐈Š𝐓𝐄

Našim dragim školarcima želimo što uspješnije drugo školsko polugodište, uz puno smijeha, opuštenosti, radosti i pravih prijateljstava!