SASTANAK O VIRTUALNIM MOGUĆNOSTIMA PROVEDBE KA1 PROJEKATA

110286160 100198348458493 5691351421743258799 n

9.3.2021. godine s početkom u 10:30 sati Agencija za mobilnost i programe EU organizirala je

sastanak na temu Virtualne mogućnosti u provedbi KA1 projekata u području mladih. Sastanku

su prisustvovale organizacije koje su planirane projekte na području Erasmus+ razmjene mladih

u 2020., a koji nisu mogli biti održani zbog već poznate situacije vezane za Covid-19 epidemije.

Sa svojim projektom "Active youth for active society" i naša Udruga pripada toj katerogiriji.

Sve nove informacije glede navedena projekta možete pratiti na sljedećoj stranici:

Ispred Udruge udomitelja „Nada“ Ivanec sastanku su prisustvovale predsjednica Udruge Mladenka Ravenski i Petra Hudoletnjak, stručna suradnica Udruge.

Na sastanku smo dobili nove potrebne informacije i odgovore na upite o mogućnostima standardne, hibridne i virtualne provedbe za 2021. godinu s obzirom da je i naša Udruga zatražila prolongaciju roka. Ovo je svima pa tako i nama bilo od velike koristi s obzirom da zbog aktualne neizvjesne situacije razmatramo i virtualne mogućnosti održavanja našeg projekta "Active youth for active society".

158706312 192011908973712 1151632454914301294 n