NASTAVAK RADOVA NA OBNOVI OBITELJSKE KUĆE

Naša Udruga kroz program “Osnažena obitelj, sretno dijete – faza II” u kojoj je jedna od aktivnosti podrška obiteljima u socijalnom riziku iz lokalne zajednice odlučila je na preporuku CZSS Ivanec pomoći jednoj obitelji u uređenju njihovog životnog prostora. Tokom zimskim blagdana Udruga je inicirala uređenje dnevnog boravka nakon čega se nastavilo s radovima uređenja sanitarnog čvora koji do sada nije ni postojao. Kako su ti radovi izisikivali veća materijalna sredstva, u tome je svoj veliki financijski doprinos dala Zaklada grada Ivanca, CZSS Ivanec i donatori koji su svojim radom i materijalom pomogli u uređenju. Ovim putem posebno se želimo zahvaliti: Siniši Milecu, vlasniku SGH instalacije, montaža i usluge koji je donirao sav potreban materijal za vodovodne instalacije i besplatnu ugradnju; Obrtu Jadek vl. Vlatka Dubovečaka iz Lepoglave i Građevinskom obrtu „Pepo“ iz Maruševca na popustu pri izvođenju radova; obitelji Marka Strugara iz Prigorca na donaciji perilice za rublje te svima ostalima koji su na bilo koji način u tome pomogli.

Nastavak obnove kuće 1Nastavak obnove kuće 4Nastavak obnove kuće 2

Nastavak obnove kuće 5