ZAJEDNIČKO ZAVRŠNO DRUŽENJE

Povodom završetka još jedne, ovog puta pomalo čudnovate i izazovne školske godine, održano je druženje učenika koji pohađaju aktivnosti pomoći u učenju naše Udruge udomitelja "Nada" Ivanec. Druženje je započelo uz pizze, grickalice i sokiće, nastavilo kroz razne zajedničke igre i zajedničkim fotografiranjem. Na kraju je svakom učeniku uručena fotografija za lijepa sjećanja i kao pohvalnica za redovito dolaženje u učionicu i aktivno sudjelovanje, ali i uspješno završenu školsku godinu.

3aa

Djeca, asistentice i volonteri udruge nastavit će druženje i tijekom praznika kroz razne radionice i aktivnosti na otvorenom koja nam omogućuju programi MRMSOSPa, projekti HEPa, Općine Klenovnik i Grada Ivanca.

5

2

4

Valja nam napomenuti kako navedena usluga - pomoć u učenju, ali i sve takve i slične aktivnosti kvalitetnog provođenja slobodnog vremena za djecu koje organiziraju zaposlenici Udruge, podržana je od strane trogodišnjih programa „Udomiteljstvo potaknimo, djecu osnažimo“ i „Osnažena obitelj – sretno dijete – faza II“ nadležnog Ministarstva. Osim toga, taj rad Udruge podržava i Grad Ivanec projektom „Uz tvoju pomoć mogu više“ i Varaždinska županija projektom „Pouči me da učim se i naučim sve“.