KOORDINACIJSKI SASTANAK S CZSS IVANEC

Proteklih dana u posjet su nam stigli ravnatelj Centra za socijalnu skrb Ivanec gospodin Robert Čusek, dipl.soc. pedagog i njegove suradnice Jelena Trpeza, dipl. socijalna radnica i Ksenija Kralj-Vresk, dipl. pravnica iz odjela Poslovi zaštite djece, mladeži i obitelji.   

Na koordinacijskom sastanku upoznali smo naše goste i partnere s rezultatima provedbe druge godine programa "Osnažena obitelj-sretno dijete-faza II" i "Udomiteljstvo potaknimo, djecu osnažimo". 
 
Složili smo se da su oba programa itekako značajna za pomoć i podršku udomiteljskim obiteljima i obiteljima u riziku iz lokalne zajednice. Predstavnici Centra dali su podršku da se takav vid rada nastavi i dalje kroz treću godinu provedbe. Sastanku su prisustvovali i predstavnici udomiteljskih obitelj. Dotakli smo se i Izmjena Zakona o udomiteljstvu gdje su nas predstavnici Centra obavijestili o načinu njegove provedbe. Na kraju je  dogovoreno da se uskoro održe odvojeni radni sastanci s udomiteljskim obiteljima za djecu i odrasle osobe.
 

278206923 1019003149011346 757943322862485419 n