„𝐁𝐞𝐲𝐨𝐧𝐝 𝐁𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫𝐬 - 𝐍𝐞𝐢𝐠𝐡𝐛𝐨𝐮𝐫𝐬 𝐭𝐨𝐠𝐞𝐭𝐡𝐞𝐫 - 𝐊𝐢𝐜𝐤-𝐨𝐟𝐟 𝐄𝐯𝐞𝐧𝐭“

289060784 1466413447126408 4208719427231245470 n NAŠA VOLONTERKA STELLA U PARIZU :)

Od 20. do 24. lipnja 2022. godine održana je konferencija dugoročne aktivnosti „BEYONTI BORDERS, NEIGHBOURS TOGETHER“ u organizaciji triju regionalnih SALTO resursnih centara (Euromed, Jugoistočna Europa te Istočna Europa i Kavkaz). Radi se o dugoročnoj (strateškoj) aktivnosti koja stavlja fokus na suradnju između programskih i partnerskih zemalja u okviru programa Erasmus+ i Europski snaga solidarnosti. Glavna tema ovog događaja usmjerena je na jačanje suradnje s partnerskim zemljama koje nisu dio Europske zajednice.

Programi koje nudi...

Europska unija u području mladih imaju značajan utjecaj na mlade, na osobe koje rade s mladima, organizacije, ali i stvaranje politika za mlade. Obogaćeni novim iskustvima, primjerima dobre prakse, mogućnostima za rad s mladima u okviru međunarodnih suradnji te novim poznanstvima, veselimo se radu na budućim projektima.

Zahvalni smo AMPEU koja je prepoznala naš potencijal i trud koji ulažemo u uključivanje partnerskih zemalja i omogućila sudjelovanje na konferenciji. Sudjelovanje na aktivnostima je financirano sredstvima Erasmus+ programa Agencije za mobilnost i programe EU i SALTO EuroMed/ Francuska (aktivnost je sufinancirana kroz Aktivnost osposobljavanja i suradnje u okviru programa Erasmus+ Europske unije). Imali smo privilegiju da jedna od troje sudionika iz Hrvatske je Stella Mateša, naša volonterka i voditeljica nekoliko naših Erasmus+ projekata.

289745045 1463080417459711 290578935405457618 n

289005100 1466413987126354 8708250782374004601 n