DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA 2020.

Prijava i sudjelovanje na manifestaciji Dani otvorenih vrata udruga ove godine dolazi u drugačijem, online formatu, zbog potrebe pridržavanja mjera zaštite od širenja koronavirusa. Udruge su same odabrale način predstavljanja vlastita rada od organiziranja radionica, skupova, preko izložbi do video promidžbe raznih aktivnosti i sl.

dani udruga web banneri 2020 750x500

Mi smo za ovu prigodu odlučili izraditi promotivni video u kojem je pružen uvid u naše razne aktivnosti kojima ostvarujemo određene ciljeve Udruge. Željeli smo puno toga s javnošću podijeliti, no zadana je određena duljina trajanja videa. Za više od toga naša vrata uvijek su otvorena, a sada uživajte u videu koji je dostupan na poveznici: 

https://www.youtube.com/watch?v=V9y44YdYwhQ&ab_channel=UdrugaudomiteljaNada

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. To je prilika da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Pošto se manifestacija održava u online formatu, Ured je za ovu prigodu pripremio kviz: https://www.surveymonkey.com/r/JTXR6WGkojim želi propitati koliko je javnost upoznata s općim informacijama o djelovanju udruga u Republici Hrvatskoj dok se cijela manifestacija (DOVU 2020) može pratiti i pregledati na: https://www.youtube.com/user/Uredzaudruge.