SUDJELOVANJE NA TRIBINI "ŠTO SADA?"

 

Udruga je sa svojim predstavnikom u četvrtak, 8. listopada, sudjelovala na javnoj tribini pod nazivom "Što sada?". Tribinu je organizirala i vodila Zaklada Zamah u suradnji s Udrugom mladih V.U.K., a održana je u dvorišnom prostoru Udruge pridržavajući se svih potrebnih epidemioloških mjera. Uz našu Udrugu tribini su prisustvovali i mnogi drugi predstavnici različitih organizacija civilnog društva s područja Varaždinske županije te zamjenica gradonačelnika Grada Varaždina.

template thumbnail transparentšto sada 2

 "Ovom tribinom i drugim događanjima u organizaciji Zaklade Zamah želimo promovirati odgovornost, nove oblike društvenog ponašanja, ali i naglasiti iznimno važnu ulogu OCD-a u borbi s posljedicama pandemije." (Zaklada Zamah, facebook objava)
Navedena izjava otkriva nam svrhu organizirane tribine te je tako jedan od ciljeva bio otvaranje pitanja sposobnosti prilagodbe novim uvjetima rada te izazovi s kojima se OCD susreću u svom radu. Prilikom toga posvjedočili smo o našem iskustvu i zajedno s drugima razmjenjivali primjere dobre prakse.