ZEBICE – PTIČEKI SE ŽENIJU (2020.)

Dana 8. veljače, sedmu godinu zaredom pod pokroviteljstvom Grada Ivanca Udruga udomitelja “Nada” Ivanec organizirala je manifestaciju “Zebice – ptičeki se ženiju” povodom Valentinova. Ove godine organizaciji manifestacije pridružili su se Dječji vrtić Ivančice Ivanec, na čijem se prostoru odvijala manifestacija i Dječji vrtić Bambi Ivanec.

ZEBICE0

Djelatnice vrtića, zaposlenici, volonteri, udomitelji i djeca iz udomiteljskih obitelji okitili su prostor oko vrtića ukrasima koje su prethodno vrijedno sami izradili, a Event Art Decor iz Ivanca zaljubljenoj i radraganoj atmosferi oko vrtića dao je svoj doprinos kreacijama od balona. Događaj je okupio stotinjak djece i njihove obitelji.

Zebice2

Manifestaciju je službeno otvorila ravnateljica Dječjeg vrtića Ivančice Ivanec Milena Grbić, a potom se posjetiteljima obratila Mladenka Ravenski, predsjednica Udruge. Melita Rajh, zaposlena u Udruzi kao asistentica za pomoć u učenju, vodila je kratki program koji su pripremila djeca uz pomoć svojih teta iz dječjih vrtića. Nakon održanog programa djeci je podijeljeno 600-tinjak prethodno pripremljenih slatkih paketića – zebica, što ih je svakako razveselilo, a svim posjetiteljima ponuđeni su topli napitci, kolači i grickalice.

Zebice3

Ovim putem Udruga udomitelja “Nada” Ivanec želi uputiti zahvale Gradu Ivancu, Dječjem vrtiću Ivančice Ivanec, Dječjem vrtiću Bambi Ivanec, Ordinaciji Slava Herceg Buhin, dr. med.spec.opće medicine, Radiu Sjeverni FM, građanima Grada Ivanca i okolice, Super Konzumu Ivanec, Konzumu Ivanec, Event Art Decoru Ivanec, ugostiteljskom obrtu BVB Ivanec, Udruzi Ivanečko sunce, Kartonaži Ivanec, Josipu Martinčeviću Mikiću, Josipu Rogini, Marijanu Friščiću, Jeleni Plemeniti, Maji Babić, Lani Loparić Gregur, Ani Mašić i Petru Hercegu Rušecu te mladima i volonterima Udruge jer su svojim doprinosom omogućili da se već tradicionalna manifestacija “Zebica” uspješno nastavila i ove godine.

Zebice6